מרק עגבניות הוא מרק רב תכליתי שניתן להכין בדרכים רבות ושונות. אתה יכול להוסיף אורז, ירקות ותבלינים כדי להפוך אותו למילוי יותר.
1) מרק עגבניות עם אורז:
זוהי אחת הגרסאות הפופולריות ביותר של מרק עגבניות. זה גם אחד המרקים הכי ממלאים ובריאים שאפשר להכין בחורף. כל מה שאתה צריך לעשות זה להרתיח קצת אורז ואז להוסיף אותו לסיר של מרק עגבניות. אתה יכול גם להוסיף ירקות או כל מרכיב אחר כמו תבלינים או בשר, אם אתה רוצה לעשות את זה יותר מילוי.
2) מרק עגבניות עם לחם:
מרק עגבניות מסוג זה אינו ממלא כמו הקודם אבל עדיין בריא מאוד עבורכם. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לצלות כמה פרוסות לחם ואז לטבול אותן בסיר של מרק עגבניות חם עד שהן פריכות משני הצדדים. אתה יכול לטבול אותם בחמאת שום לפני הגשתם על גבי קערת מרק העגבניות החם שלך לטעם נוסף!
מרק עגבניות הוא דרך מצוינת לקבל ארוחה בריאה וחמה במהלך החורף. אפשר להגיש עם אורז, שגם מספק הרבה חומרים מזינים. ישנם שלושה סוגי מרקים שיהפכו את החורף שלכם לבריא יותר:
1. מרק עגבניות ואורז: זהו אחד המרקים הפופולריים ביותר ביפן. זה קיים כבר מאות שנים והוא אהוב על אנשים בכל רחבי העולם. המרכיבים העיקריים הם עגבניות ואורז, המספקים הרבה חומרים מזינים וויטמינים לגופכם.
2. מרק מיסו עם טופו: מרק מיסו הוא מאכל יפני מסורתי מאוד שקיים גם מאות שנים. הוא עשוי מפולי סויה, אצות וציר דאשי, מה שמקנה לו את פרופיל הטעמים הייחודי שלו. טופו מוסיף חלבון למנה זו, כמו גם עושה אותה ממלאת יותר כך שלא תרגיש רעב שוב כעבור שעה!
3. מרק אטריות עוף: מרק מסוג זה מושלם אם אתם מצוננים או
מרק עגבניות עם אורז ניתן לאכול כארוחה או כמתאבן לפני ארוחה עיקרית.
מרקים זה קל להכנה! הכינו אותם על בסיס יומי!
מרקים הם דרך לבבית ובריאה להתחיל את היום. הם קלים להכנה ומלאים בחומרים מזינים.
מתכון נהדר למרק הוא מרק עגבניות עם אורז. המנה הזו מאוד פשוטה להכנה, לוקחת רק כ-20 דקות מתחילתה ועד סופה!
ישנם יתרונות רבים באכילת מרקים על בסיס יומי. הם ממלאים ויכולים לעזור לך לרדת במשקל, הם יכולים לעזור במניעת מחלות לב וסוכרת, הם מספקים הרבה ויטמינים ומינרלים, יש להם תכונות אנטי דלקתיות וכו'.
בישול מרק זה לא קשה בכלל. אתה יכול להשתמש בכל סוג של בשר או ירק שיש לך בהישג יד, ולהוסיף אותו למרק או ציר האהוב עליך.